Τι είναι η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO)

Τι είναι η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO)

To SEO σημαίνει Search Engine Optimization ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδας. Είναι τεχνικές όπου πραγματοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, ώστε να βελτιστοποιηθεί κατάλληλα και να γίνει η προώθηση της στα “οργανικά” αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την σταδιακή και αποτελεσματικότερη κατάταξη μιας ιστοσελίδας, στα οργανικά αποτελέσματα της Google, όσο και σε άλλες μηχανές αναζήτησης, το λεγόμενο (SERPS).

Το SEO είναι απαραίτητο;

Η Προώθηση Ιστοσελίδας SEO, είναι απολύτως σημαντικό για μια επιχείρηση ανεξαρτήτως το είδος αυτής. Καθημερινά εκατομμύρια αναζητήσεις γίνονται στο διαδίκτυο, με σκοπό την αγορά προϊόντων, την εύρεση υπηρεσιών, την αναζήτηση πληροφοριών και γενικά το οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και μπορείτε να διανοηθείτε.

Σκοπός αυτής της τεχνικής είναι οι εταιρίες και τα καταστήματα που ολοένα και περισσότερα ψάχνουν και θέλουν να ξεκινήσουν μια τέτοια διαδικασία, έχουν ως στόχο να ανέβουν στα αποτελέσματα της Google σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που θα σχετίζονται με την δουλειά τους και αυτό που θέλουν να προωθήσουν.

Στόχος φυσικά όλων είναι να βγαίνουν στην πρώτη σελίδα και στο πρώτο κιόλας αποτέλεσμα και να είναι αυτοί, που θα δουν πρώτοι οι μελλοντικοί πελάτες με αποτέλεσμα να αγοράσουν από αυτούς. Λογικό… Ποιος δεν το θέλει αυτό για την ιστοσελίδα και την επιχείρηση του. SEO Greece