Τα 4 Στάδια για την Κατασκευής Ιστοσελίδων

Τα 4 Στάδια για την Κατασκευής Ιστοσελίδων


Μια ιστοσελίδα πέρα από άρτια αισθητικά, προς τον επισκέπτη, θα πρέπει να είναι και εύχρηστη. Δομημένη σωστά με περιεχόμενο το οποίο θα είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον, αναλυτικό σχετικά με την υπηρεσία ή το προϊόν το οποίο παρέχετε και θέλετε να προωθήσετε. Επίσης μεγάλες εικόνες και χρώματα τραβάνε το ενδιαφέρον και την προσοχή από τον αναγνώστη.

Με λίγα λόγια κάθε ιστοσελίδα που δημιουργείται, θα πρέπει να υπάρχει ένας λόγος και φυσικά ο στόχος ο οποίος θέλει η εταιρεία να πετύχει.

Πάμε τώρα να δούμε τα Τα 4 Στάδια για την Κατασκευής Ιστοσελίδων.

Το πρώτο στάδιο είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλάνου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε νέα ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί , θα πρέπει μετά το ενδιαφέρον σας προς τον designer, μαζί να αναλύσετε και να καταλήξετε στο πως θα κινηθείτε ώστε να γίνει μια προσέγγιση συντονισμένη και στοχευμένη στις ανάγκες σας.

Μερικά από τα απαραίτητα ερωτήματα είναι:

  • Σε ποιον απευθύνεται αυτή η ιστοσελίδα; Ποιο θα είναι δηλαδή το κοινό.
  • Τι είδος ιστοσελίδα θα είναι; Παρουσίασης, Ηλεκτρονικό Κατάστημα, Ενημερωτική, Ιατρική κ.α.
  • Το ύφος και το περιεχομένου. Αυτό αφορά τον αισθητικό και γραφιστικό τρόπο προσέγγισης, καθώς και το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί.
  • Υπάρχει ανταγωνισμός; Αν ναι, προτάσεις για το τι διαφορετικό μπορείτε να κάνετε;
  • Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει κάποια βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για την προώθηση της; Δηλαδή Search Engine Optimization. Ή κάποιου είδους διαφήμισης; Δηλαδή Google Adwords.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο μας εδώ. 4 Βήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων
Το άρθρο είναι γραμμένο από την εταιρεία Project57